+36 30 466 3300 tiszatavihajozas@gmail.com

Tisza-tavi hangulatteremtő vízitúra

A természet különleges élménye a tó legnépszerűbb “körútján”

Azoknak ajánljuk akik alapszinten szeretnék megismerni a Tisza-tó jellegzetes, izgalmas és szép vízi világát, történetét. Kényelmes kishajós kirándulás látványos természeti környezetben. Az út végén máshogy, élményekkel telve tekint majd hazánk 2. legnagyobb tavára.

Miért hangulatteremtő vízitúra?

Ez a kis vízi kirándulás kb. 6 km-es út, amely során bemutatjuk a tó hangulatára jellemző természeti környezet. Kisebb, nagyobb vízfelületek, öblítő csatorna, labirintus-szerű vízi utak, madarak, pompázatos növényvilág.

Hangulatteremtő vízitúránk a legnépszerűbb programunk. A viszonylag rövid túra időtartam alatt kapott információk és látványvilág kielégítő ízelítőt adnak a tó értékeiről. Családoknak kifejezetten ideális, kisebbeket, felnőtteket egyaránt leköt. Biztonságos, kényelmes kishajóinkból igazi élmény lesz ez a túra.

Vízi utunkat az Eger patakon kezdjük. Ez már önmagában is furcsaság, de még jobban csodálkozik majd amikor kiderül, hogy ez a kis patak milyen összekötő kapocs a Tisza-tó és a Balaton között. Sőt erről a patakról további érdekességek is kiderülnek, amit részletesebben például a madárrezervátum túránk során is megismerhet.

Ember készítette tó a tóban rész, ahol a legtöbb tündérrózsa található, zegzugos átjárók, madarak, pompás növénybirodalom, víz alatt és felett…. Sok látványossággal találkozik majd -fényképezőgépét, vagy mobilját hozza magával, lesz mit megörökíteni. Kis Tisza a tóban, zsilipek hálózata, öblítőcsatornák, milyen a jégmadár, hol fészkel, milyen volt amikor még szekérrel közlekedtek, ahol most víz van. Igaz-e, hogy még lisztet is adott a tó? Milyen halakat lehet(ne) fogni a tóban?

hangulatteremto-tisza-tavi-alaptura

Információk szintjén is sok-sok érdekességet hall majd, amelyek szintén hozzájárulnak, a tóról alkotott elképzelése formálásához. Amit ezen a Tisza-tavi vízi kirándulásunkon lát és hall majd, az teszi alapszinten teljessé az Ön számára ezt az egyedülálló természeti környezetet. A túra 50 perce alatt egy olyan világ élményével, tudásával lesz gazdagabb, ami újabb felfedezésekre inspirálja majd…

Kishajó

vezetett túra

országból

látogató

VÍZI UTUNK

A térképen a zöld vonallal jelölt úton teszünk meg Tisza-tavi hangulatteremtő vízi kirándulásunkat.

Hangulatteremtő képek az útról

Az 50 perces vízi kirándulásunk sok látnivalót tartogat. Rengeteg különleges és szép fotót, videót lehet majd készíteni hangulatteremtő alaptúránkon. Ezeket a képeket utasaink készítették. Ha kedve van megosztani velünk képes élményét a túráról küldje el nekünk a tiszatavihajozas@gmail.com email címünkre.

Vélemények

Vélemény 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Vélemény2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

vélemény3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Szuper ajánlatunk

Ne maradjon le az élményekről

Minden héten 1 alkalommal ingyenes Tisza-tavi bevezető vízitúrát indítunk.