+36 30 466 3300 tiszatavihajozas@gmail.com

Vízitúra programok

Tisza-tavi ízelítő vízitúra

Pillantás a tó belsejébe. Tisza-tavi ráhangoló vízi kirándulás 20 percben, kényelmes kishajóval. Azoknak ajánljuk akik átutazóban, vagy idő szűkében vannak. Rövid, nagyon hangulatos vízitúra program sok apró, ám érdekes információval a Tisza-tóról.

Időtartam: 20 perc

Következő időpont:  06 30 278 7378.

Tisza-tavi hangulatteremtő alaptúra

6 kilométeres, könnyed és kényelmes vízitúra, amely során bemutatjuk a tó jellegzetességeit. A tó belsejéből minden más. Látványos, megkapó vízi természet, növényekkel, állatokkal meglepő és érdekes információkkal. A Tisza-tó alap felfedezése innen kezdődik.

Időtartam: 50 perc

Következő időpont:  06 30 278 7378

Poroszló-Tiszafüred vízi taxi és élménytúra

Poroszló-Tiszafüred-Poroszló vízi taxi járatunk ajánlott és különleges alternatívája az autós, vagy éppen kerékpáros közlekedésnek. Jóval több élményt ad. Nagyszerű kirándulás több szabadidős program alternatívával…

Időtartam: 120 perc

Időpontok: Csak előzetes egyeztetés alapján

Tisza-tavi Tündérkert – Tündérfátyol vízitúra

Ezen a túránkon felfedezzük a tó belsejét. Itt már olyan helyeket is érintünk, amelyek kívül esnek a laikusok “felfedező” útjaitól. Változatos hangulatú felfedezése ez a tó értékes részeinek, rengeteg szépséggel, érdekességgel.

Időtartam: 120 perc

Ennek a programunknak a tündérfátyol szakaszát nem láthatjuk az idei év szélsőséges időjárása miatt. Ettől függetlenül ezt a túránkat változatlanul jó szívvel ajánljuk