+36 30 466 3300 tiszatavihajozas@gmail.com

vízitaxi, Poroszló-Tiszafüred

Az ország egyik legszebb, legkülönlegesebb taxi útvonala

Vízi taxi ajánlatunk egy látványosan gazdag program azok számára, akik Poroszlóból szeretnének átmenni Tiszafüredre és vissza, vagy éppen fordítva. Tökéletes megoldás egy szép,nyári vizes élmény naphoz a Tisza-tó másik oldalán.

Vízitaxi, ami élményekkel teli vízitúra is

Ez egy több az egyben szuper program lehetőség, amit kifejezetten ajánlunk.

A Tisza-tó nem 1 napos látnivaló. Rengeteg élmény lehetőséget kínál az itt pihenőknek akár egy héten át is. Vízitaxi programunk egyszerre több pompás alternatívát is ajánl Önnek.

 

Tisza-tavi élményekhez lehetőleg ne használjon autót. Ha Poroszlón, Tiszafüreden nyaral, szabadidejét töltve családdal, barátokkal, akkor az egy napos programlehetőséghez ajánljuk vízitaxi szolgáltatásunkat. Délelőtt elindulhatnak e két Tisza-tavi település valamelyikéről kora esti visszaérkezéssel. A 2×1 órás út oda-vissza megannyi változatos, látványos úti élményt kínál majd. Felfedezhetik a szomszéd parti települést, ahol más környezetben élvezhetik a tó vízi élményeit. Más helyeken strandolhatnak, fürödhetnek, vagy éppen Poroszló, Tiszafüred aktuális programjain vehetnek részt. Nincs sőr stop, nem kell parkolóhelyet keresni és fizetni, Csak a passzív, vagy aktív pihenést kell élvezni. Kiváló és egyedi módja ez a Tisza-tavi élmények beszerzésének.

 

Vizitaxi útvonal és menetrend

Poroszló-Tiszafüred, Tiszafüred-Poroszló vízitaxi szolgáltatás azoknak, akik minél többet szeretnének megélni a tó lehetóségeiből, egyedi módon. Az út hossza kb. 12 km változatos, sokszínű vízi természet látnivalóival.

Poroszló

indulás

Ökocentrum

kikötő

8.30 óra

16.00. óra

Tiszafüred

érkezés

Balneum

kikötő

9.15 óra

17.15 óra

 

Tiszafüred

indulás

Balneum

kikötő

9.30 óra

17.30 óra

Poroszló

érkezés

Ökocentrum

kikötő

11.00 óra

19.00 óra

Kerékpárral a vízen

A vizitaxi különlegességét jószívvel ajánljuk Tisza-tó kerülő kerékpárosoknak is. Poroszlóra érve kerékpárjukkal együtt áttaxizhatnak Tiszafüredre. Az út ideje alatt a vízen kipihenhetik a kétkeréken élményeket, és átélhetik a tó belsejének szépségeit is. Jó hangulat, csodás környezet, némi hasznos információs útravalóval… Érdemes kipróbálni!

kishajó

vezetett túra

országból

látogató/év

vélemények

vélemény1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

vélemény2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

vélemény3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Exkluzív ajánlat

Tisza parti vacsora vízitaxival

Fokozza az élvezeteket, az élményeket, Mi segítünk a jó élmények “beszerzésében” .

Poroszlói indulással -napnyugta közeli időben- vizitaxi útunkon elvisszük a Tisza híd lánál található Fehér Amúr vendéglőbe, ahol egy kellemes vacsora után visszavisszük Poroszlóra. Útközben egyedi, romantikus élményt ad majd a Tisza-tó kezdődő “éjszakai műszakja”…